Tözgün İlkokulu
TÖZGÜN MAH. TÖZGÜN KÜME EVLERİ NO 81 PINARBAŞI / KAYSERİ

VİZYON

Hedefimiz çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak. Sürekli iyileştirme ve yerleştirme ekseninde yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek; Milli Eğitimin Genel amaçları doğrultusunda adaletin, barışın, hoşgürünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda toplam kaliteyi bütün oluşumlarıyla gerçekleştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış ilgi ve yetenekleri yönünde hayata üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal yapıcı, sağlıklı ve özgür bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN BAKIM GEREKLİ KULLANILMAMAKTADIR.

PINARBAŞI İLÇESİNE 38 KM, KAYSERİ İL MERKEZİNE 72 KM UZAKLIKTADIR.